Sakarya Anaokulu

Belgegeçer : (0312) 226 07 06
WEB https://772159.meb.k12.tr
Adres : PİYADE MAH. 1990 SK. SAKARYA ORTAOKULU BLOK NO 6 ETİMESGUT / ANKARA
VİZYON : Hedef kitlemize iyi bir eğitim-öğretim ortamı sağlamak, eğitim alanında öncü ve örnek olabilmek, çağın gereğine uymak, hatta ötesine geçmek, eğitim teknolojilerindeki gelişmeleri yakalamak ve geliştirmek, üst öğrenim kurumlarına özgüveni yüksek, yeni yüzyılın gereksinimlerini yerine getirebilecek bilgi ve becerilere sahip öğrenciler kazandırmak.
MİSYON : Çağdaş düşünceli, sosyal ve kültürel kimlik kazanmış öğrenciler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : e-Safety Label E-Twinning School

Öğretim Şekli :Sabahçı-Öğlenci
Saatler :
Yabancı Dil :
Isınma : KAlorifer
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Çeşitli sosyoekonomik kültürlerden gelen insanların oluşturduğu bir sakin kitlesinden oluşmaktadır.Öte yandan mahalle sakinlerimizin ekonomik yapısı orta ve alt gelir grubundan oluşmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kızılay´a 25 km. Ankara Valiliği´ne 20 km.Ulus´tan otobüsle ulaşım 52 dakikadır. İlçe MEM´e 5 km., Belediyeye 3 km., Kaymakamlığa 4 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :